Dobozok

A LUXBOX szépségdobozok eredetileg csak prémium kozmetikumokat tartalmaznak, de úgy gondoltuk, itt nem állhatunk meg. Szeretnénk az évszakoknak, a divatnak és minden egyedi igénynek megfelelő dobozokat kínálni számotokra. Így születtek meg a Lifestyle, Bio & Natural, Gentlemen és még sok időszakosan elérhető, különböző témájú LUXBOX szépségdoboz.

LUXBOX szépségdobozok

Korábbi dobozok »
LUXBOX
LUXBOX Premium

Prémium minőségű kozmetikumok a luxus rajongói részére. Próbáljátok ki a legnagyobb és legigényesebb világmárkák újdonságait és legnépszerűbb termékeit. Parfümök, sminkek, bőrápolók és óriási kedvezmények várnak Titeket a LUXBOX-okban.

LUXBOX Gentlemen
LUXBOX Gentlemen

Természetesen az urakról sem feledkezünk meg, számukra is összeállítottunk egy LUXBOX Gentlemen dobozt, melyben kipróbálhatják a hazai legnépszerűbb, prémium kozmetika márkákat és parfümöket. Lepjétek meg kedveseteket egy Gentlemen dobozzal!

LUXBOX Lifestyle
LUXBOX Lifestyle

Trendy sminkekkel, népszerű kozmetikumokkal és a legkedveltebb hajápolási termékekkel találkozhattok a LUXBOX Lifestyle kiadásaiban. A termékek mellé pedig kedvezményekkel és egy kis meglepetéssel is kedveskedünk Nektek!

LUXBOX Sunshine
LUXBOX SunshineHamarosan

A nyári testápolás kiemelten fontos egészségünk és szépségünk megőrzése szempontjából. Ezért állítottuk össze a LUXBOX Sunshine kiadását, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális kozmetikumot. A meglepetéssel most sem maradunk adósotok.

LUXBOX LUXBOX Bio & Natural
LUXBOX Bio & Natural

Ha kiemelten fontos számodra a természetes szépségápolás, esetleg most ismerkedsz a natur és bio kozmetikumokkal, akkor a LUXBOX Bio & Natural kiadásai a tökéletes választás számodra. Ismerkedj meg a legkeresettebb hazai márkákkal.

LUXBOX Erotic
LUXBOX Erotic

A mai világban már nem számít tabunak az egészséges erotika, ezért gondoltunk szenvedélyes vásárlóinkra is. Egy diszkrét Erotic csomagban gyűjtjük össze Nektek a forró estékhez elengedhetetlen kellékeket. Kalandozásra fel!

Korábbi szépségdobozok

Mivel a LUXBOX szépségdobozok tartalma mindig meglepetés, ezért sajnos előre nem árulhatjuk el, hogy mi lesz a következő dobozban. Amikor viszont a hónapban minden LUXBOX elkelt, itt fogod tudni megnézni, hogy azok a dobozok milyen termékeket rejtettek.