Mi az a LUXBOX?

LUXBOX szépségdoboz

A LUXBOX egy szépségdoboz, mely limitált darabszámban érhető el meghatározott időközönként. A legnagyobb, legnépszerűbb márkák kozmetikumait, sminkjeit, parfümjeit, hajápolási termékeit és kedvezményeit kaparinthatod meg általunk.

Minden LUXBOX szépségdoboz legalább 6-8 db terméket tartalmaz, melyek értéke a LUXBOX szépségdobozok árának minimum kétszeresét érik! És hogy mit rejtegetnek a boxok? Az bizony titok! Minden alkalommal egyszerre, INGYENESEN szállítjuk ki a vásárlóinknak a dobozokat, így egy időben fedhetitek fel az aktuális LUXBOX-ok titkát!

Ismerős az érzés, amikor egy méreg drága kozmetikum nem váltja be a hozzáfűzött reményeket? Vagy amikor tengernyi időt pazarolsz arra, hogy megtaláld a tökéletes szemfestéket? Ezek a korlátok most a LUXBOX szépségdobozok által megszűnnek! Megannyi értékes, hasznos és trendi kozmetikai terméket próbálhatsz ki minden doboz alkalmával.

Facebook rajongói oldalunkon megtalálod a korábbi LUXBOX szépségdobozok tartalmát és a termékek jellemzőit, valamint érdekes és hasznos cikkekkel készülünk Nektek hétről hétre a trendekről, hasznos praktikákról és mindenről, ami egy Nőt érdekelhet.

Kik vagyunk mi?

A LUXBOX szépségdobozok mögött egy sok éves szépségápolási múlttal és tapasztalattal rendelkező csapat áll, akik minden alkalommal a legjobb kozmetikumokat, parfümöket és sminkeket hivatottak Nektek összegyűjteni. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a trendeket, újdonságokat és ezeket igyekszünk maximálisan megosztani Veletek.